Speed-daten

Velen van jullie zullen naast de studie een bijbaan hebben of zoeken. Vaak bijbanen die weinig tot geen raakvlakken hebben met jullie toekomstige werkveld. Om voor jezelf alvast een voorsprong te creëren is het erg nuttig en leerzaam om juist wel in dezelfde branche een bijbaan te hebben. Daar gaan wij jou bij helpen!

Wat kunnen we voor jullie betekenen?

Technische bijbanen detacheert deeltijd- en bijbanen en eventueel stages. Binnen ons netwerk zijn er regelmatig vacatures die gericht zijn op (afgestudeerde) studenten. Dit kan dus voor jullie als studenten erg interessant zijn.

Speed-daten

Eén van de mogelijkheden die Technische bijbanen jou biedt is het Speed-Daten. Tijdens deze sessie zullen aansprekende bedrijven de mogelijkheden met betrekking tot een bijbaan graag met jou als student bespreken. Doordat er meerdere bedrijven aanwezig zullen zijn krijg je de kans om je goed en breed te oriënteren en zo jouw ideale bijbaan te vinden.

Ben je dus op zoek naar een nieuwe uitdaging in de vorm van een (bij)baan en/of stage, wil je extra informatie over- en heb je interesse in het Speed-Daten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet kun jij binnenkort jouw kunde en passie inzetten binnen een nieuwe bijbaan!