De ene week komen er handen tekort, een andere week gaat het prima met de huidige bezetting. Een student kan hier mogelijk een uitkomst bieden. De speeddatesessies brengen studenten en bedrijven met elkaar in contact om de mogelijkheden voor een bijbaan of stageplaats te bespreken. De studenten hebben hier 10 mei j.l. goed gebruik van gemaakt.

In samenwerking met de studievereniging Hestia heeft Technische Bijbanen van Or-Quest een speeddate-evenement georganiseerd gericht op gemotiveerde HBO-studenten op het gebied van Bouwkunde en Civiele Techniek. Het evenement vond plaats op de Hanzehogeschool te Groningen.

De speeddate is ervoor bedoeld om bedrijven en studenten met elkaar in contact te brengen en de mogelijkheden van een bijbaan of stageplaats te bespreken. Studenten kunnen hun kennis die ze tot nu toe op hebben gedaan toepassen binnen het bedrijf en sommige hebben zelfs al wat ervaring opgedaan tijdens hun stageperiode. De ene week komen er handen tekort, een andere week gaat het prima met de huidige bezetting. Een student kan hier mogelijk wél uitkomst bieden.

Er waren deze dag 20 studenten en 10 bedrijven aanwezig. Voor de civiele studenten waren er interessante bedrijven aanwezig, namelijk: Kavel 10, MUG Ingenieursbureau, Roelofs, KWS, Koninklijke Oosterhof Holman en Royal Haskoning DHV. Net als voor de bouwkunde studenten: W2N, KPMS, Landstra Bouwfysica en ABT Wassenaar.

Wij kijken terug op een zeer geslaagd event en verheugen ons nu al op de volgende speeddate!

Ook een uitkomst voor uw bedrijf? Er zijn nog een paar plekken vrij voor de speeddate op 7 juni!

Locatie: NHL te Leeuwarden

Tijd: 15.00 tot 17.30 uur

Neem contact met ons op via 0512- 51 11 22 of stuur een e-mail naar elke@or-quest.nl.