Als Constructief Tekenaar Bouw ga je aan de slag bij onze opdrachtgever die bouwkundige adviezen verzorgt, op het gebied van zuivel gerelateerde utiliteitsbouw. Het bedrijf is opgericht in 2006 en inmiddels een expert te noemen op dit vakgebied. Het team bestaat uit 18 medewerkers en drie afdelingen van modelleurs, projectleiders en constructeurs. Op die manier heeft het bedrijf alles in huis om projecten grotendeels zelfstandig uit te voeren.

Wat ga jij doen als Constructief Tekenaar Bouw?

Als Constructief Tekenaar Bouw ben jij dus verantwoordelijk voor het maken van de technische bouwtekeningen. Wat houdt dit precies in? Enkele hoofdtaken voor jou als constructief tekenaar:

  • Het ondersteunen van de constructeur door het uitwerken van de tekeningen voor de zuivel gerelateerde utiliteitsbouw;
  • Het informeren en adviseren van derden op het technisch en inhoudelijk vlak;
  • Uitvoeren van berekeningen en het opstellen van rapportages.

Daarnaast denk je in deze functie praktisch mee aan de ontwikkelingen en innovaties van het bedrijf. En ben je samen verantwoordelijk voor het behalen van de projectdoelstellingen.

Functie eisen:

  • Je volgt momenteel een hbo-opleiding richting bouwkunde;
  • Kennis van Autodesk Revit;
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Wat wij je bieden

Naast een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de kans om relevante praktijkervaring op te doen bij een leuke werkgever binnen de Bouw. Daarnaast is het mogelijk voor jou om via workshops en trainingen extra skills aan te leren, hierdoor heb je straks een voorsprong op je medestudenten. Naast het uitvoeren van je werkzaamheden vinden wij het daarnaast belangrijk dat jij voldoende tijd en aandacht aan je studie besteedt. Je krijgt daarom de ruimte om werkzaamheden af te stemmen op jouw beschikbaarheid.